Ο καινούριος έρωτας της Τουλίζα!

13.03.2012
Η 23χρονη τραγουδίστρια δεν βγαίνει με τον Μαρκ Γουάιτ...

Προς μεγάλη έκπληξη των φαν της, ενα ηθοποιός έχει κλέψει την καρδιά της 23χρονης τραγουδίστριας των N-Dubz μετά τον χωρισμό της με τον Fazer κι όχι ο Μαρκ Ράιτ (Mark Wright) όπως έλεγαν οι φήμες τόσο καιρό. Το twitter μπορεί να υπερηφανεύεται ότι διέδωσε πρώτο τα νέα του ειδυλλίου τους και λίγο καιρό πριν την κυκλοφορία του σόλο δίσκου της, μάλλον είναι και μία καλή διαφήμιση.

Οι παπαράτσι τσάκωσαν τον άγριο Τζέιμς Κουκ (James Cook) και την Τουλίζα Κονστοστάβλος (Tulisa Contostavlos) να παρτάρουν σ’ ένα κλαμπ στο Derby κι εκείνος στην έξοδο τους από το μαγαζί προσπαθούσε-μάταια- να την κρύψει από τις κάμερες και τους φωτογραφικούς φακούς.

Σύμφωνα με τους ειδικούς στις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες των σχέσεων, βγήκαν το πρώτο τους ραντεβού την προηγούμενη βδομάδα στο Λονδίνο και δεν άφησαν το twitter τους χωρίς update αφού και οι δύο πόσταραν που είναι και ποιος είναι μαζί τους.

Έχουν περάσει 18 μήνες από τότε που χώρισε τον Fazer με τον οποίο ήταν στην ίδια μπάντα και μία πηγή ανέφερε στην εφημερίδα Sun πως η Τουλίζα είναι…τσιμπημένη με τον 21χρονο Τζέιμς γιατί της βγάζει κάτι άγριο και είναι πολύ χαρούμενη μαζί. Κατά τα αλλά μουσικά, η κιριτής του X Factor, ηχογράφησε το σόλο ντεμπούτο της άλμπουμ στο Λος Άντζελες για το ποίο θ ανακοινωθούν προσεχώς λεπτομέρειες κι ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το πρώτο σινγκλ ,We are young στο Μαϊάμι. Pas mal…

Κ.Π