Και οι χειρότεροι της μουσικής είναι..

31.01.2012
Επιτέλους και κάποια βραβεία που θα μας δικαιώσουν πραγματικά και μπορεί και να σηκωθούμε να πανηγυρίζουμε κιόλας μετά την ανακοίνωση κάποιων συγκεκριμένων νικητών. Το περιοδικό NME , σήμα κατατεθέν της μουσικής Αγγλίας εδώ και χρόνια οργανώνει πάλι τα καθιερωμένα βραβεία του NME awards κι έχει δύο κατηγορίες που είναι η χαρά των haters, εκείνη του χειρότερου άλμπουμ

Επιτέλους και κάποια βραβεία που θα μας δικαιώσουν πραγματικά και μπορεί και να σηκωθούμε να πανηγυρίζουμε κιόλας μετά την ανακοίνωση κάποιων συγκεκριμένων νικητών. Το περιοδικό NME , σήμα κατατεθέν της μουσικής Αγγλίας εδώ και χρόνια οργανώνει πάλι τα καθιερωμένα βραβεία του NME awards κι έχει δύο κατηγορίες που είναι η χαρά των haters, εκείνη του χειρότερου άλμπουμ και την άλλη της χειρότερης μπάντας της χρονιάς και σίγουρα θα σου κάνει εντύπωση πως μπήκαν κάποια ονόματα που δε σταματάνε να βραβεύονται όλο το χρόνο.

Το πιο πιθανό είναι πως ο πρώτος (και μοναδικός) υποψήφιος που θ αντιδράσει άσχημα και θα ξεκινήσει τα γνωστά πικρόχολα σχόλια του θα είναι ο Λίαμ Γκάλαχερ (Liam Gallagher) αφού η μπάντα του είναι μέσα στην πεντάδα των χειρότερων και μετά θ’ ακολουθήσει ο αδερφός του και τα καινούρια επεισόδια του σήριαλ τους. Η Lady Gaga, ο Τζάστιν Μπιμπερ (Justin Bieber) και οι Coldplay είναι μέσα σ αυτούς που έχουν κυκλοφορήσει τα άλμπουμ με τα λιγότερα αστέρια με τους τελευταίους να χτυπάνε δύο στα δύο και έκπληξη είναι οι Muse στα συγκροτήματα με όχι και τις καλύτερες εντυπώσεις. Στις 29 Φερουαρίου δεν ξέρουμε ποιος θα παραστεί στην 02 Academy του Λονδίνου αλλά θ ανακοινωθούν οι νικητές.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι:


Worst album

Coldplay – ‘Mylo Xyloto’

Justin Bieber – ‘Under The Mistletoe’

Lady Gaga – ‘Born This Way’

One Direction – ‘Up All Night’

Viva Brother – ‘Famous First Words’


Worst band

Beady Eye

Coldplay

Muse

One Direction

Viva Brother

ΚΠ