Μικρή στο μάτι..

02.01.2012
...μεγάλη στα ρεκόρ. Γιατί δεν έχει σημασία το μέγεθος του ύψους. Η πιο μικροκαμωμένη ποπάδικη ντίβα από τα 80’s που μπορεί ακόμα να γεμίζει στάδια και να μπαίνει σε λίστες με τις πιο σέξι γυναίκες της μουσικής ακόμα κι αν βλέπει πρωτιές από μακριά. Όμως το PRS For Music έχει την Kylie Minogue στο νούμερο ένας με τα μεγαλύτερα ραδιοφωνικά airplay των τελευταίων 10 χρόνων αφού

...μεγάλη στα ρεκόρ. Γιατί δεν έχει σημασία το μέγεθος του ύψους. Η πιο μικροκαμωμένη ποπάδικη ντίβα από τα 80’s που μπορεί ακόμα να γεμίζει στάδια και να μπαίνει σε λίστες με τις πιο σέξι γυναίκες της μουσικής ακόμα κι αν βλέπει πρωτιές από μακριά. Όμως το PRS For Music έχει την Kylie Minogue στο νούμερο ένας με τα μεγαλύτερα ραδιοφωνικά airplay των τελευταίων 10 χρόνων αφού το Can’t get you out of my head είναι το κομμάτι που έχει παίξει τις περισσότερες φορές στις κονσόλες των fm.

Η Kylie παραλίγο να μην είχε πει ποτέ αυτό το κομμάτι αν η Sophie Ellis Bextor και οι S club το είχαν πάρει στο στούντιο μιας και σ εκείνους θα στο στέλνανε αρχικά οι δημιουργοί. Τελικά έγινε το μεγάλο χιτ του δίσκου Fever και με τη συγκεκριμένη κορυφή άφησε πίσω της στις άλλες θέσεις την Britney Spears με το Toxic τον φίλο της Robbie Williams το Angels, το Superstar από τη Jamelia και το Just a little των Liberty X που κλείνουν τη πεντάδα.

Κ.Π