H Αντέλ στο χειρουργείο

01.11.2011
Κάποιος να ξεματιάσει την Adele γιατί την έχει πιάσει το κακό το μάτι και δεν την αφήνει με τίποτα. Μέχρι τώρα έχει αναγκαστεί ν ακυρώσει πολλές συναυλίες της από την περιοδεία της για λόγους υγείας που αφορούσαν προβλήματα στις φωνητικές της χορδές και οι γιατροί έδωσαν την καταλυτική λύση για να μην ταλαιπωρηθεί ξανά. Θα μπει στο χειρουργείο για επέμβαση στο φάρυγγα

Κάποιος να ξεματιάσει την Αντέλ (Adele) γιατί την έχει πιάσει το κακό το μάτι και δεν την αφήνει με τίποτα. Μέχρι τώρα έχει αναγκαστεί ν ακυρώσει πολλές συναυλίες της από την περιοδεία της για λόγους υγείας που αφορούσαν προβλήματα στις φωνητικές της χορδές και οι γιατροί έδωσαν την καταλυτική λύση για να μην ταλαιπωρηθεί ξανά. Θα μπει στο χειρουργείο για επέμβαση στο φάρυγγα της με τίμημα την ακύρωση όλων των live μέχρι το τέλος του χρόνου και σε Αμερική και Ευρώπη και διαδόθηκαν διάφορα σενάρια περί καρκίνου τα οποία όμως διέψευσαν οι εκπρόσωποι τύπου της ανακοινώνοντας ότι τέτοια δημοσιεύματα είναι 100% αναληθή.

"Με μεγάλη μου λύπη σας ανακοινώνω ότι δυστυχώς πρέπει να ακυρώσω τις προγραμματισμένες συναυλίες μου για το 2011. Θα χρειαστεί να υποβληθώ σε εγχείριση για να αντιμετωπίσω οριστικά τα προβλήματα υγείας που έχω με τη φωνή μου και ελπίζω επιτέλους να αναρρώσω πλήρως. Οι γιατροί με συμβούλευσαν να ξεκουράσω τη φωνή μου και να περιμένω να συνέλθω τελείως πριν επιστρέψω στα επαγγελματικά μου καθήκοντα." έγραψε η Adele στο επίσημο site της.

Κ.Π