Ακύρωσαν και οι Black eyed peas την εμφάνιση του στο Michael Forever

05.10.2011
Έτσι όπως πάει η ιστορία με τον έναν ν ακυρώνει μετά τον άλλον στο τέλος δε θα πάει κανείς σ’ αυτή τη tribute συναυλία για τον Michael Jackson στο Cardiff της Ουαλίας. Οι Black eyed Peas ακύρωσαν την εμφάνιση τους στη συναυλία Michael Forever που θα γίνει το Σάββατο στο στάδιο Millenium προς τιμήν του Jackson χωρίς να πουν περισσότερες λεπτομέρειες για το λόγο που τους

Έτσι όπως πάει η ιστορία με τον έναν ν ακυρώνει μετά τον άλλον στο τέλος δε θα πάει κανείς σ’ αυτή τη tribute συναυλία για τον Michael Jackson στο Cardiff της Ουαλίας. Οι Black eyed Peas ακύρωσαν την εμφάνιση τους στη συναυλία Michael Forever που θα γίνει το Σάββατο στο στάδιο Millenium προς τιμήν του Jackson χωρίς να πουν περισσότερες λεπτομέρειες για το λόγο που τους οδήγησε σ’ αυτή την απόφαση.

Την είδηση έκανε γνωστή στο BBC news ο Chris Hunt, ο διευθυντής του Global Live events και πρόσθεσε ότι ψάχνει κάποιον άλλον που θα προστεθεί στο line up με τους Christina Aguilera, Cee Lo Green, Gladys Knight, Smokey Robinson, Leona Lewis and Ne-Yo. “Είχα το μεγάλο προνόμιο να συνεργαστώ μαζί του και να γνωρίσω αυτόν και την υπέροχη οικογένεια του. Γι αυτό οι black eyed Peas δε θα έχαναν με τίποτα αυτή τη συναυλία. Χρωστάμε πολλά στον Michael” είχε δηλώσει πριν ένα μήνα ο Will.I.am αλλά μάλλον θα τον ξεχρεώσουν μ’ άλλο τρόπο..

Κ.Π