Ένας "μακρύς ποταμός" στην Αλσούπολη

06.03.2003
Ο Chang Jiang στην Κίνα είναι ο μακρύτερος ποταμός της χώρας και παγκοσμίως ο τρίτος μεγαλύτερος, μετά τον Αμαζόνιο και το Νείλο. Στην Ελλάδα, το Chang Jiang είναι κινέζικο εστιατόριο και πρόκειται
Ο Chang Jiang στην Κίνα είναι ο μακρύτερος ποταμός της χώρας και παγκοσμίως ο τρίτος μεγαλύτερος, μετά τον Αμαζόνιο και το Νείλο. Στην Ελλάδα, το Chang Jiang είναι κινέζικο εστιατόριο και πρόκειται για ένα από τα καλύτερα της πόλης. Βρίσκεται κοντά στο Ολυμπιακό στάδιο και συγκεκριμένα στην πλατεία Παναιτωλικού, στην περιοχή της Αλσούπολης. Το Chang Jiang - σε αντίθεση με άλλα εστιατόρια της ίδιας κατηγορίας - διαθέτει επαγγελματίες κινέζους με πολυετή εμπειρία στον χώρο της κινέζικης κουζίνας. Αυτό σημαίνει ότι οι θαμώνες έχουν την πολυτέλεια να απολαύσουν αυθεντικές γεύσεις και λιχουδιές από την μακρινή χώρα. Ο χώρος τον χειμώνα διαθέτει αίθουσα χωρητικότητας 70 ατόμων, ενώ οι μεγάλες τζαμαρίες του επιτρέπουν να μπαίνει το φυσικό φως, κάνοντας το απόλυτα φωτεινό. Το καλοκαίρι θα λατρέψετε τον καταπράσινο κήπο του.

Μενού
Οι επαγγελματίες Κινέζοι με την πολυετή εμπειρία τους στην κουζίνα της χώρας, σας υπόσχονται μοναδικές αυθεντικές γεύσεις, που θα συγκινήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Αυτούς, δηλαδή, που γνωρίζουν καλά από κινέζικη κουζίνα. Ενδεικτικά κάποια πιάτα, που έχουν μεγάλη πέραση:
Τηγανιτά WonTon με τυρί,
Σούπα με πτερύγιο καρχαρία,
Γεμιστές φτερούγες με σάλτσα Τεριγιάκι
Πάπια με σως Χόισιν και μέλι
Κοτόπουλο με πορτοκάλι
Μοσχάρι με σάλτσα στρειδιών
Καβούρι Σετσουάν
Σπέσιαλ τηγανιτό ρύζι και ρυζομακάρονα,
Αλλά και γλυκά..
. Τηγανιτό παγωτό,
Τηγανιτή μπανάνα
Τηγανιτό ανανά.


Ηπείρου 1, Αλσούπολη
τηλ: 210 - 2790027,
Τιμές : 11,75 - 14,70 EURO