Άστρα& Όραμα Νοεμβρίου 2009

12.10.2009

Αστρολογία

6. Ένα μήνα μαζί- Το σχόλιο του Κώστα Λεφάκη για τις πλανητικές επιρροές του Νοεμβρίου.

8. Το φαινόμενο του μήνα: Καρμικές αλλαγές- Ο Κρόνος μετακομίζει στο Ζυγό και ταράζει τα λιμνάζοντα νερά σε συνήθειες και συμπεριφορές.

16. Οι τυχεροί και οι άτυχοι του χειμώνα- Η κρίση παραμένει, τα κρύα έρχονται, μήπως παγώσει και η τσέπη μας; Εξαρτάται από τα?άστρα, αφού σε άλλους δείχνουν την εύνοια τους και σε άλλους όχι.

20. Νοημοσύνη: Πόσο... σπίρτο είστε; -Ακόμα και αν τα άστρα δεν σας κάνουν πλούσιους μέχρι το τέλος της χρονιάς, μπορούν να σας δείξουν πώς να κινηθείτε για να μη βγείτε χαμένοι.

22. Σημείο Vertex: Ραντεβού με το πεπρωμένο- Ανακαλύψτε που βρίσκεται το δικό σας και πάρτε το ζήτημα «τύχη» στα χέρια σας.

46. Ο Ουρανός του Νοεμβρίου

48. Το ζώδιο του μήνα: Σκορπιός- Ακολουθήστε το ρεύμα

54. Το μεγάλο ωροσκόπιο: Πλήρης οδηγός του μήνα για όλα τα ζώδια.

102. Πλανητικές ώρες

104. Καρμικό ωροσκόπιο

106. Τα οικονομικά μας το Νοέμβριο

Όραμα

28. Κινέζικη Ιατρική: Διάγνωση με μια...ματιά- Την επόμενη φορά που θα κοιταχτείτε στον καθρέφτη, παρατηρήστε καλύτερα το πρόσωπο απέναντι σας. Ίσως να έχει να σας πει δύο λόγια παραπάνω για την κατάσταση της υγείας σας?

34. Ενέργεια: Πόσο καλά ξέρετε αυτή τη λέξη; - Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για το ενδιαφέρον σεμινάριο "Η δυναμική της ενέργειας" που θα πραγματοποιηθεί στις 21-22 Νοεμβρίου, με εισηγητές τον Αντώνη και τη Βένα Καλογήρου και τον δρ. Αμαρές Μέτα.

38. Ψυχομετρία: Και τα αντικείμενα έχουν...ψυχή- Μάθετε πώς να νιώθετε το χώρο και τα πράγματα, ακούστε την ιστορία του και γίνετε κι εσείς mentalists!

Μόνιμες στήλες

36. Ρώτησε το, έχει τη λύση

102. Κινέζικη Αστρολογία

106. Καλύτερη ζωή, φυσικά

110. Ατζέντα New Age

114. Με οδηγό τα όνειρα

116. Συμβουλευτική αστρολογία

120. Το χέρι σου μου λέει

122. Τα ταρό μιλούν για σας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ