Άστρα & Όραμα Φεβρουαρίου 2011

25.01.2011

Αστρολογία

6. Eνα µήνα µαζί- Το σχόλιο του Κώστα Λεφάκη για τις πλανητικές επιρροές του Φεβρουαρίου.

8. Το φαινόμενο του µήνα-133 ηµέρες γεµάτες ευκαιρίες: Τόσες έχετε στη διάθεσή σας για να τις αξιοποιήσετε! Βιαστείτε, πριν ο Δίας αλλάξει γνώµη...

22. Ερωτικό ωροσκόπιο 2011-Αναλυτικές προβλέψεις από τη Βίκη Παγιατάκη.

36. Χώρισα.θα γυρίσει πίσω; -Έχετε χωρίσει, όµως όχι µόνο δεν µπορείτε να τον ξεχάσετε, αλλά επιθυµείτε όσο τίποτα στον κόσµο να γυρίσει; Το µόνο που χρειάζεται για να το µάθετε είναι να γνωρίζετε το ζώδιό του.

Όραµα

14. Παρήγγειλα στο σύµπαν τον... άντρα µου- Σύµφωνα µε το νόµο της έλξης, δεν υπάρχει επιθυµία που δεν µπορεί να πραγµατοποιηθεί, αρκεί να τη διατυπώσουµε σωστά. Και µιλάµε µε αποδείξεις!

16. Όνειρα- Το είδα στον ύπνο µου κι έγινε : Μια ιστορία για ένα όνειρο που τελικά έγινε πραγµατικότητα και έφερε τη χαρά.

18. Που είναι το άλλο σου µισό;- Αν είστε από αυτές που ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχουν πια άντρες, µάλλον πρέπει να µάθετε πώς να τους... ψάχνετε. Διαβάστε τι σας προτείνουµε.

20. Καβγαδίστε σωστά!-Πώς να αποφύγετε τους τσακωµούς ή να µην τους αφήνετε να σας πτοούν.

38. Χρήµα:-Σκεψου το πορτοφολι σου γεµάτο: Ο πλούτος είναι σε µεγάλο βαθµό προσωπική υπόθεση, όπως υποστηρίζουν οι µεγάλοι γκουρού. Πώς, όµως, θα καταφέρουµε να τον προσελκύσουµε εν µέσω κρίσης;

42. Χρονοβιολογία-Κάθε πράγµα στην... ώρα του: Το ίδιο ισχύει και για το σώµα και το πνεύµα σας. Σεβαστείτε τους ρυθµούς λειτουργίας τους και θα αξιοποιήσετε τις δυνατότητές τους στο 100%.

46. Η δίαιτα της Σεληνης-Αποφασίσατε να κάνετε δίαιτα; Αφήστε τα «από Δευτέρα» και αρχίστε στη φάση της Σελήνης που σας βολεύει καλύτερα. Ένα εικοσιτετράωρο είναι αρκετό όχι µόνο για να χάσετε κιλά, αλλά και για να αποτοξινώσετε τον οργανισµό σας.

Το Μεγάλο Ωροσκόπιο- Πλήρης οδηγός του µήνα για όλα τα ζώδια.

Το ζώδιο του µήνα: Υδροχόος σελίδα 64

62.Ο Ουρανός του Φεβρουαρίου

118.Πλανητικες ώρες

Μόνιµες Στήλες

48. Καλύτερη ζωή,φυσικά

56. Φυση & παράδοση στο τραπέζι

58. Στα µμονοπάτια της ενέργειας

120. Ατζέντα, NewAge

124. Ρώτησε το, έχει τη λύση

126. Συμβουλευτική αστρολογία

128. Με οδηγό τα όνειρα

131. Το χέρι σου µου λέει

132. Τα ταρό μιλούν για σας