Βασιλική Μιλλούση: Τα δύο είδη φαγητών που δεν μπαίνουν στο σπίτι τους

08.05.2024
Βασιλική Μιλλούση: Τα δύο είδη φαγητών που δεν μπαίνουν στο σπίτι τους
«Ξεκίνησαν τα παιδικά πάρτι και χαλάνε τα παιδιά», λέει η Βασιλική Μιλλούση.

Καλεσμένη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν η Βασιλική Μιλλούση και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τι δεν τρώνε ποτέ στο σπίτι τους.

Για την ιδιότητάτης ως Αντιπεριφεριάρχης Αθλητισμού δίπλα στον Νίκο Χαρδαλιά μίλησε η ελληνίδα πρωταθλήτρια αλλά και για την οικογένειά της. Τα δυο κοριτσάκια που έχουν με τον Λευτέρη Πετρούνια έχουν ήδη ξεκινήσει την ενόργανη γυμναστική και φαίνεται πως έχουν έμφυτο ταλέντο!

Βασιλική Μιλλούση: Οι ευχές της στον Λευτέρη Πετρούνια για τα γενέθλιά του

Μεταξύ των όσων είπε η Βασιλική Μιλλούση ήταν και μερικές λεπτομέρειες για το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθούν στο σπίτι. Είναι αυστηρό, όμως τα «προβλήματα» έχουν αρχίσει. «Δεν τηγανίζουμε στο σπίτι, τρώμε πολύ υγιεινά στο σπίτι και το έχουμε συνηθίσει. Δεν έχει μπει η σοκολάτα στο σπίτι μας. Από τη στιγμή που ξεκίνησαν τα πάρτι, ξεκίνησαν και να χαλάνε τα παιδιά τις διατροφικές του συνήθειες. Όμως έχουν μέτρο, ούτε θα τους το στερήσω, ξέρουν αν ζητήσουν κάτι θα τους το δώσω. Η μεγάλη είναι πιο πολύ του γλυκού, η μικρή λιγότερο. Τρώνε μακαρόνια, κρέας και κάνα φακόρυζο τους αρέσει», είπε η Βασιλική Μιλλούση καλεσμένη στο Happy Day.

Τελευταία τροποποίηση στις 08.05.2024 - 15:39