1η Μαΐου: Καλό μήνα με την πρόβλεψη για κάθε ζώδιο

01.05.2024
1η Μαΐου: Καλό μήνα με την πρόβλεψη για κάθε ζώδιο
Ένας νέος μήνας ξεκινά με μεγάλη κινητικότητα σε όλους τους τομείς. Και στους πλανήτες φυσικά. Ιδού μερικά γενικά στοιχεία για τον μήνα που ξενικά σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη και στη συνέχεια, μερικά πιο ειδικά στοιχεία για κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Σε γενικές γραμμές, ο Μάιος ξεκινά για όλους με μια ελαφριά αυστηρότητα καθώς ο σκοτεινός και μυστηριώδης ανάδρομος Πλούτωνας βρίσκεται στον Υδροχόο την 1η Μαΐου. Στις 5 Μαΐου, μια συναισθηματικά βαθιά έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό φέρνει ενέργεια υψηλής ισχύος, διευκολύνοντας τους αγώνες σας με το να αφεθείτε και να προχωρήσετε. Ευτυχώς, ο ποιοτικός χρόνος που αφιερώνετε με την οικογένειά σας θα σας βοηθήσει να γίνετε ο καλύτερος εαυτός σας καθώς η ρομαντική Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο στις 7 Μαΐου.

Ο Ερμής ολοκληρώνει την απογοητευτική του ανάδρομη πορεία στον Ταύρο στις 14 Μαΐου, αποκαθιστώντας την αποφασιστικότητά σας να ολοκληρώσετε τα σχέδια που θα σας οδηγήσουν στην αισιόδοξη τελευταία εβδομάδα της σεζόν. Συναρπαστικές ενεργειακές μετατοπίσεις βρίσκονται σε εξέλιξη επίσης καθώς ο γαλαντόμος Δίας μετακινείται στον Ταύρο στις 16 Μαΐου. Στη συνέχεια η νέα σελήνη στον Ταύρο στις 19 Μαΐου προαναγγέλλει πολλά υποσχόμενη ενέργεια για τις εκκολαπτόμενες εργασιακές φιλοδοξίες σας, αλλά σας προειδοποιεί να μην εμπλακείτε σε αμυντικές συγκρούσεις με εχθρούς.

Από τις 20 Μαΐου, ο Άρης μαίνεται στον βασιλικό Λέοντα, ενθαρρύνοντάς σας να αυξήσετε τη δυναμική σας και να μπείτε σε ηγετικές θέσεις με υπερηφάνεια. Η παιχνιδιάρικη, ομιλητική πλευρά σας θα αναδυθεί καθώς η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους στις 21 Μαΐου σηματοδοτεί την αρχή μιας αναζωογονητικής εποχής που κυβερνάται από τον αέρα.

Τι θα φέρει ο Μάιος για κάθε ζώδιο χωριστά όμως; Ιδού οι προβλέψεις κάπως πιο αναλυτικά:

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Ετοιμαστείτε να εμβαθύνετε στο συναισθηματικό σας πεδίο, Κριοί. Αυτός ο μήνας φέρνει ενδοσκοπική ενέργεια που εκπέμπει φως στα πιο σκοτεινά σημεία του εσωτερικού σας εαυτού που λαχταρούν να αγαπηθούν και να γίνουν πλήρως αποδεκτά. Στις 16 Μαΐου, θα γεμίσετε αυτοπεποίθηση καθώς ο Δίας μαγνητίζει την αυτοεκτίμησή σας και ενθαρρύνει την οικονομική ευημερία. Τελειώστε τον μήνα σε υψηλό επίπεδο, βγαίνοντας στο προσκήνιο και εκφραζόμενοι με πάθος και ενθουσιασμό.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Νιώθετε ότι έχετε φτάσει στα όριά σας; Η επανεξέταση αυτής της ερώτησης μπορεί να επηρεάσει μνημειώδεις αλλαγές στη ζωή σας αυτόν τον Μάιο. Οι εντάσεις θα αυξηθούν καθώς πιέζεστε να σκεφτείτε τη θέση σας στην καριέρα σας και να περιηγηθείτε στις συναισθηματικά προκλητικές εξελίξεις στις σχέσεις σας. Ευτυχώς, καθώς προχωρά ο μήνας, θα σας βρει πιο εστιασμένους στα σημαντικά και θα αναπτύξετε μια στάση που θα ανοίξει το δρόμο προς την επιτυχία σας. Συνεχίστε να πιέζετε προς τα εμπρός και μόνο καλά θα έρθουν.

Δίδυμος (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Είναι ο μήνας σας! Βρίσκεστε σε ένα ταξίδι προς τη συναισθηματική και ψυχολογική θεραπεία, Δίδυμε, αλλά πρέπει να είστε υπομονετικοί και ευγενικοί με τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια αυτής της μεταμορφωτικής διαδικασίας. Αυτόν τον Μάιο, περιμένετε σημαντικές νοητικές προσαρμογές που θα σας επιτρέψουν να ξεπεράσετε τους φόβους και τις περιοριστικές πεποιθήσεις για τον εαυτό σας. Ενώ ο μήνας ξεκινάει αργά και σταθερά, θα βρείτε το δρόμο σας μόλις ο Ήλιος εισέλθει στο ζώδιό σας στις 21 Μαΐου. Απολαύστε το φως της εποχής σας και σκεφτείτε πώς να αντιμετωπίσετε νέες αποφάσεις και προκλήσεις. η πιο φρέσκια, η πιο υγιεινή, η πιο χαρούμενη εκδοχή του εαυτού σας.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Θα είστε στην πρώτη γραμμή του μυαλού των αγαπημένων σας, Καρκίνοι, ενθαρρύνοντάς τους να σας κακομάθουν με την αγάπη και τη διαβεβαίωση που σας αξίζει. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να μαλακώσει στην αγκαλιά αυτών που εμπιστεύεστε, αλλά προσέξτε το δράμα στην κοινωνική σας ζωή που θα προκαλέσει τη κυκλοθυμική ή την αμυντική σας προοπτική. Η τολμηρή είσοδος του Άρη στον Λέοντα στις 19 Μαΐου σας δίνει θάρρος και σκοπό. Το κίνητρό σας θα αυξηθεί όταν έχετε ένα ξεκάθαρο όραμα για αυτό που εργάζεστε.

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Οι σοβαρές επανεξετάσεις των πρόσφατων αλλαγών στις σχέσεις σας θα μεταμορφώσουν την αντίληψή σας για την αγάπη και τη δέσμευσή σας. Με τη σειρά σας, θα έχετε τη δύναμη να βάζετε τον εαυτό σας πρώτο και να στρέψετε την προσοχή σας στα προσωπικά σας επιτεύγματα. Μόλις ξεπεράσετε τα μοτίβα αυτο-σαμποτάζ, θα είστε σε καλό δρόμο για την επίτευξη των μακροχρόνιων στόχων της καριέρας σας.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Παρθένε, περίμενε να νιώσεις αποφασισμένος και αυτοδύναμος αυτόν τον μήνα. Οι ξαφνικές αλλαγές στην προοπτική και το περιβάλλον σας θα σας καθοδηγήσουν σε μια νέα αναζήτηση γνώσης και σοφίας. Ωστόσο, δεν πρέπει να ανταλλάξετε τις επίμονες παλιές σας ιδέες με εξίσου στενόμυαλες νέες πεποιθήσεις. Εκπαιδεύστε ξανά τον εαυτό σας με το βλέμμα προς την οικοδόμηση μιας ισχυρής βάσης που θα υποστηρίξει την επιτυχία και την ικανότητά σας να ανταποδίδετε τους άλλους. Ακόμα κι αν είστε δύσπιστοι για τις νέες ιδέες, παραμείνετε ανοιχτοί σε αυτές!

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)

Ο χρόνος, η φροντίδα και η προσοχή που έχετε αφιερώσει στην ανάπτυξη και τη συναισθηματική σας θεραπεία θα αποδώσουν άφθονα. Καθώς ξεπερνάτε τις κρυφές ανασφάλειες, θα συνειδητοποιήσετε ότι είστε πολύ πιο ανθεκτικοί και ασφαλείς από ό,τι φανταζόσασταν. Είναι μόνο ανοδικά από εδώ, καθώς η ρομαντική Αφροδίτη κολυμπάει στα βαθιά νερά του Καρκίνου στις 7 Μαΐου, βάζοντάς σας στο επίκεντρο για να σας λατρεύουν οι άλλοι. Καθώς ο μήνας τελειώνει, η ενέργεια θα είναι ώριμη με πιθανότητα να εμφανιστούν δάνεια ή κληρονομιά. Είσαι στα πρόθυρα της επιτυχίας, Ζυγέ!

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Προετοιμαστείτε, Σκορπιοί, καθώς η γεμάτη δράμα έκλειψη Σελήνης αυτού του μήνα ευθυγραμμίζεται με το ζώδιό σας. Αυτή η έκλειψη θα είναι ο καταλύτης για έντονες ανακατευθύνσεις ζωής που σας εμπνέουν να κάνετε ένα προσεκτικό βήμα σε άγνωστα νερά. Ο Δίας ενώνεται με τον Ήλιο και τον Ερμή - τώρα άμεσο - στον αισθησιακό Ταύρο στις 16 Μαΐου, χαρίζοντας ευλογίες στην ερωτική σας ζωή που θα απαλύνουν την τριβή που προκαλείται από τον ανάδρομο Ερμή αυτής της άνοιξης.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Η ενδοσκοπική αρχή του Μαΐου θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε βαθιά ριζωμένους φόβους και οδυνηρές αναμνήσεις που έχετε αγωνιστεί να αφήσετε στο παρελθόν. Αφήστε την αντανακλαστική και επανορθωτική ενέργεια του μήνα να σας θεραπεύσει από μέσα προς τα έξω και να αναζωογονήσει το μυαλό σας. Καθώς εισέρχεστε στην εποχή των Διδύμων, ο μήνας αποκτά νέα εστίαση και θα βρείτε τον ρυθμό σας με το να παραμένετε στην κορυφή των ευθυνών σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Έχετε κάποια φιλία που φαίνεται να έχει ολοκληρώσει τον δρόμο της; Πάρτε αυτόν τον μήνα ως σημάδι για να προχωρήσετε — όσο κι αν δυσκολεύεστε να την αφήσετε πίσω σας. Αυτό θα σας αναγκάσει να μεταμορφωθείτε στο βαθύτερο επίπεδο. Εάν η κοινωνική σας ζωή δεν είναι γεμάτη δράματα και ξαφνικές αλλαγές, η επαγγελματική σας ζωή σίγουρα θα είναι. Η αλλαγή ιδεών σχετικά με το πόσο ευχαριστημένοι είστε με τη δουλειά και τον τρόπο ζωής σας θα σας επηρεάσει να ανακαλύψετε νέους τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας χωρίς να διακυβεύσετε τη χαρά σας. Οι πιο τυχερές μέρες δεν έχουν έρθει ακόμα. Μόλις ο Δίας κάνει τα μαγικά του στην ερωτική σας ζωή, θα μπορούσατε να ανακαλύψετε τον εαυτό σας να δημιουργεί μια σχέση με την αγάπη σας.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

Υπάρχουν σημαντικές αλλαγές που εκτυλίσσονται στη ζωή σας αυτόν τον Μάιο που θα εμβαθύνουν την εξερεύνηση του εαυτού σας και θα σας επαναπροσανατολίσουν σε νέες φιλοδοξίες ζωής. Οι εξελίξεις στην καριέρα, οι αυξήσεις δημοτικότητας και οι δραματικές εμπειρίες θα μπορούσαν να φέρουν γλυκόπικρα συναισθήματα εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα τελικά αποτελέσματα των επιτευγμάτων σας. Από τις 21 Μαΐου, ο ήλιος μετατρέπεται σε πληθωρικούς Διδύμους, στρέφοντας την προσοχή σας στην ερωτική σας ζωή. Η αυξημένη οικειότητα και το πάθος στις σχέσεις σας θα σας αποσπάσουν γρήγορα την προσοχή από προηγούμενες απογοητεύσεις.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Αποχαιρετήστε τις ανησυχίες σας καθώς η ιλιγγιώδης ανάδρομη πορεία του Ερμή τελειώνει στις 14 Μαΐου, αποκαθιστώντας την πρακτική σας νοοτροπία. Τέλος, θα μπορείτε να βρείτε τις τέλειες λέξεις για να μεταφέρετε την ευγνωμοσύνη σας για τον κοντινότερο και τον αγαπημένο σας. Καθώς ο μήνας προχωρά, θα αναδεικνύεστε ως το λαμπερό αστέρι στον εργασιακό σας χώρο και θα συνειδητοποιήσετε ότι περισσότεροι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να ακούσουν τις ιδέες και τις συνεισφορές σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν παρακινείστε αποκλειστικά από τον έπαινο. Διαφορετικά, η ορμή σας θα μειωθεί όταν γίνει η αναγνώριση.

Τελευταία τροποποίηση στις 01.05.2024 - 11:54