Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι, η Conchita και το... μαντήλι

03.05.2024
Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι, η Conchita και το... μαντήλι
Επική συνάντηση στο Backstage του διεθνούς διαγωνισμού τραγουδιού.

Οι αποστολές των χωρών που συμμετέχουν στη φετινή Eurovision μετρούν αντίστροφα και εκτός από τα όσα γίνονται επάνω στη σκηνή του Malmo Arena, ενδιαφέρον έχουν και όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια.

Τα σχετικά social media έχουν πάρει φωτιά αυτές τις μέρες και μεταξύ των όσων δημοσιεύτηκαν στεκόμαστε σε μια συνα΄ντηση που αφορά στη δική μας συμμετοχή και μια βραβευμένη, πολυσυζητημένη ερμηνεύτρια.

Η Μαρίνα Σάττι και η Conchita Wurst συναντήθηκαν backstage και η κάμερα κατέγραψε τα όσα μοιράστηκαν.

Η Conchita αποθεώνει δημόσια την Κατερίνα Στικούδη

Η τραγουδίστρια που θα μας εκπροσωπήσει φέτος και η νικήτρια του 2014 για την Αυστρία μοιράστηκαν μερικές παιχνιδιάρικες στιγμές που κατέληξαν στην πρώτη να μαθαίνει στη δεύτερη πώς να κουνά το μαντήλι!

Ιδού το βίντεο και εμείς να ευχηθούμε ακόμη μία φορά Καλή Επιτυχία στην ελληνική αποστολή.

{https://www.tiktok.com/@eurovisionfn/video/7364407586361199904}

Θυμίζουμε πως η Μαρίνα Σάττι θα ρίξει το Ζάρι της (όπως λέγεται το τραγούδι της) θα εμφανιστεί στη θέση Νο3 του δεύτερου ημιτελικού που θα γίνει στις 9 Μαΐου 2024 στις 9 το βράδυ. Καλή επιτυχία...

{https://www.instagram.com/p/C4_GO5ACEhD/}

Για την ιστορία θυμίζουμε πως η Κύπρος συμμετέχει στον πρώτο ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 7 Μαΐου 2024 και μάλιστα είναι η χώρα που ανοίγει τον διαγωνισμό. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 11 Μαΐου με σχολιαστές τους Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα.

Τελευταία τροποποίηση στις 03.05.2024 - 17:59