Η Κατερίνα Καινούργιου έχει γενέθλια και νιώθει πως του χρόνου ή θα είναι έγκυος ή θα έχει παιδάκι

01.05.2024
Η Κατερίνα Καινούργιου έχει γενέθλια και νιώθει πως του χρόνου ή θα είναι έγκυος ή θα έχει παιδάκι
39 ετών γίνεται σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου και το γιορτάζει μέσα στο κόκκινο της φωτιάς.

Γενέθλια για την Κατερίνα Καινούργιου και η ανάρτησή της ήταν «φωτιά στα κόκκινα».

«Happy birthday to…me 😜», γράφει στην αρχή της λεζάντας με την οποία συνόδευσε τις 6 εορταστικές φωτογραφίες που μοιράστηκε για την περίσταση η παρουσιάστρια του Alpha.

«39 λοιπόν κ …Ποτέ δε με τρόμαζαν οι αριθμοί …χαίρομαι που κατάφερα έχοντας την υγεία μου, ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπάνε, άλλους που ήρθαν, άλλους που έφυγαν, τις επιτυχίες, τις αποτυχίες ,τις εμπειρίες μου, να φτάσω εδώ που έφτασα βλέποντας τα κεράκια στην τούρτα μου να αυξάνονται…☺️», συνεχίζει ενώ εύχεται «Καλό μηνα» σε όλους φίλοι της και στέλνει «ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ αγάπη σήμερα».

{https://www.instagram.com/p/C6amEGWI2aP/?img_index=1}

Στην αρχή της εκπομπής της σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου εξήγησε πως θα κρατήσει χαμηλούς τόνους λόγω του ότι τα γενέθλιά της συμπίπτουν με μια σημαντική για τη χριστιανοσύνη ημέρα, τη Μεγάλη Τετάρτη, όμως έκανε ένα λαθάκι καθώς μπέρδεψε λίγο τη Μεγάλη Τρίτη η οποία είναι αφιερωμένη στην προνοητικότητα και την εγρήγορση, με την παραβολή των δέκα παρθένων και το υπέροχης ποιητικής ομορφιάς τροπάριο της Κασσιανής, της «εν πολλές αμαρτίες περιπεσούσας γυνής» και όχι η σημερινή μέρα αλλά, ας το προσπεράσουμε!

Πρωτομαγιά: Πώς θα φτιάξεις το στεφάνι και τι θα βάλεις μέσα στο καλάθι του πικ νικ - όταν έρθει η ώρα

Στη συνέχεια, πάντως, εξήγησε πως δεν θα ήθελε να σβήσει τούρτα και κατέληξε στην εξής συμφωνία: «Επειδή θα μεταφερθεί η Πρωτομαγιά, θα μεταφερθούν και τα γενέθλιά μου».

Στη συνέχεια και ενώ υποδέχτηκε την καλεσμένη της, Νένα Χρονοπούλου η εορτάζουσα έδωσε και ένα... preview από τη ζωή της. «Μετά από ένα χρόνο, να έχεις πολλές αγκαλιές που σου αξίζουν», είπε η Νένα και η Κατερίνα απάντησε: «Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω». Με το καλό!
Τελευταία τροποποίηση στις 01.05.2024 - 12:27